XIX. MBVE KONFERENCIA

A Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete idei konferenciáját 2018. november 14-15 között rendezi Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban. 

Bővebben...:

Hírek

NKE nyílt nap

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem november 23.-án 10 órától Nyílt napot rendez, amelyen Ludovika Campus Oktatási Központban a Rendészettudományi Kar, a  Katasztrófavédelmi Intézet és a többi képzési szak által kínált lehetőségekkel ismerkedhetnek meg a felvételizők és az intézmény iránt érdeklődők. 

13. Balesetmegelőzési és munkabiztonsági konferencia

Tampere után idén Bangkok lesz a házigazdája a november 2.-án kezdődő World Conference of Injury Prevention and Safety Promotion-nek. A rendezvény első három napján a "pre-conference" keretében elsősorban a releváns bangkoki és thaiföldi intézményrendszerekkel ismerkedhetnek meg a látogatók, hétfőtől pedig az 5 plenáris ülés mellett számos szekcióülést, bemutatót és kiállítást tekinthetnek meg a téma iránt érdeklődő szakemberek.   

Repülőtéri sztrájk

Közel egy hét után sem sikerült megoldást találni az Aviapartner brüsszeli dolgozóinak sztrájkjára. A belga főváros központi repülőterén továbbra sem kifogástalan a csomagok továbbítása.  Még mindig történnek járattörlések, ezért a zaventemi repülőteret érintő indulások előtt az aktuális helyzetről érdemes tájékozódni a www.brusselsairport.be oldalon.     

 
 

Szakértői tevékenységeink

Szervezetfejlesztés

Hatékonyabbá tenné vállalkozása biztonságát? Vegyen részt szervezetfejlesztési programjainkban! 

Bővebben...:

Időszakos biztonsági támogatás

Minden előzetes jel nélkül hirtelen ismétődő veszteségeket szenved?  Kiszivárognak cége bizalmas információi?  Gyorsan megoldaná a problémát, de nem akar állandó security managementet fenntartani?  Válassza az időszakos biztonsági támogatást. 

Bővebben...:

Biztonsági audit

Valós információkkal rendelkezik vállalkozása biztonsági állapotáról? Szakértőink a cég méretéhez igazodó audit során felmérik az üzletmenet folyamán jelentkező kockázatokat és javaslatot tesznek azok hatékony kezelésére.

Bővebben...:

Szaktanácsadás

Szeretne egy konkrét üzleti problémához megfelelő biztonsági támogatást kapni?  Kérjen szaktanácsadást.

Bővebben...:
MBVE © 2016 Minden jog fenntartva